2410614002 Σκοπάδων 7, Λάρισα m_stavs@yahoo.gr
 
 
Η υγιεινή διατροφή μπορεί να γίνει ένας απολαυστικός τρόπος ζωής & ευεξίας!
 
 
 
 
 
Σταυράκη Μαρία
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος | Λάρισα
MSc ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Α.Π.Θ.


 
 
 
 
 

Καλώς ήλθατε στο διαδικτυακό μου χώρο!

Προτεραιότητα μου από το 2007 που διατηρώ το γραφείο μου στη Λάρισα είναι  με αγάπη και ειλικρίνεια να παρέχω εξατομικευμένες υπηρεσίες διατροφής και διαιτολογίας με επιστημονική τεκμηρίωση.

Η ατομική διατροφική εκπαίδευση είναι επίσης θεμελιώδης στις συνεδρίες και το σημείο-κλειδί για να πετύχουμε συνολική υγεία, ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες αλλά και ψυχολογική ευεξία.

Μια σύντομη φράση που μοιράζομαι πάντα είναι ότι η γνώση μας ελευθερώνει...!Ας την κατακτήσουμε μαζί λοιπόν!
 
 
ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

Ο τομέας της διαχείρισης βάρους περιλαμβάνει την απώλεια ή την αύξηση του σωματικού βάρους, υιοθετώντας υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες διατροφικές συμβουλές που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή διατροφικές διαταραχές.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένας καλά ισορροπημένος διατροφικός σχεδιασμός μπορεί να βοηθήσει τους αθλητές να επιτύχουν τους στόχους τους, να αυξήσουν την αντοχή τους ή να αντιμετωπίσουν κάποιο τραυματισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Σας καλωσορίζουμε σε ένα σύγχρονο και καλαίσθητο χώρο στην πόλη της Λάρισας, διαθέτοντας άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και την απαραίτητη γνώση για να ανταπεξέλθουμε σε κάθε διατροφικό ζήτημα.