2410614002 Σκοπάδων 7, Λάρισα m_stavs@yahoo.gr
hero image
 
 
 
Σταυράκη Μαρία
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος | Λάρισα


Η Μαρία Σταυράκη είναι άριστη Πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος του Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης με βαθμό αποφοίτησης 8,9. 

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (MSc) το απέκτησε πάνω στην Κλινική – Ιατρική Διατροφή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η μεταπτυχιακή διατριβή της με θέμα «Πρωτεϊνική πρόσληψη στην καρδιακή ανεπάρκεια και συσχέτισή της με κλινικοεργαστηριακούς δείκτες της νόσου» πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τομείς εξειδίκευσης


Κατέχει, επίσης τον τίτλο της Master Practitioner Eating Disorders and Obesity από το National Centre for Eating Disorders (U.K.).

Η μετεκπαίδευση στην αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών και Παχυσαρκίας πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) που λειτουργεί υπό την πλήρη εποπτεία και συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED).
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  Δραστηριότητα & Συνεργασίες

Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στη Λάρισα όπου παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες παρακολούθησης και αντιμετώπισης παχυσαρκίας και διατροφικών διαταραχών. Επίσης παρέχει εξατομικευμένη διατροφική υποστήριξη για παθολογικές καταστάσεις αλλά και προγράμματα διαιτητικής αγωγής για αθλητές, παιδιά, έφηβου και άτομα 3ης ηλικίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. 
Τέλος, παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της διατροφής και ενημερώνεται για τα νέα δεδομένα ώστε η διατροφική παρέμβαση να συμβάλλει άμεσα στην καλύτερη ποιότητα ζωής όλων.
 
     
     
   
     
 

 

 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2410614002 - 6974878237