2410614002 Σκοπάδων 7, Λάρισα m_stavs@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ DNA
Η καλύτερη διατροφή είναι αυτή που ταιριάζει σ’ εσένα!


Είμαστε όλοι μοναδικοί, όπως μοναδική πρέπει να είναι και η φροντίδα της υγείας μας. Στο δικό σας, προσωπικό ταξίδι για καλύτερη υγεία, επιλέξτε τη διατροφή σας και τις καθημερινές σας συνήθειες, όχι βασιζόμενοι σε υποθέσεις ή τάσεις της εποχής, αλλά κατανοώντας πραγματικά τον οργανισμό σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες του. 

Μεταμορφώστε τη ζωή σας με τη δύναμη της βαθιάς ανάλυσης του DNA!

Συνεργαζόμαστε με την GENOSOPHY® Εταιρεία-Τεχνοβλαστό του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που παρέχει πρωτοποριακές υπηρεσίες γενετικών ελέγχων υγείας και ευεξίας. Μέσω του βραβευμένου αλγόριθμου της, προϊόν πολυετούς έρευνας στο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας, η GENOSOPHY® αναλύει 750.000 γενετικά σας χαρακτηριστικά και τα μεταφράζει σε πρακτικές συστάσεις διατροφής και τρόπου ζωής, σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς. 

Με βάση τα αποτελέσματα του γενετικού ελέγχου GENOSOPHY® μπορούμε να διαμορφώσουμε προγράμματα διατροφής, άσκησης και τρόπου ζωής προσαρμοσμένα στο δικό σας DNA. 

Η υπηρεσία GENOSOPHY® δεν είναι απλά ένα γενετικό τεστ.  Αντιπροσωπεύει έναν λεπτομερή χάρτη ανάλυσης των γονιδίων σας, και σας καθοδηγεί προς καλύτερη υγεία και ευεξία! Επωφεληθείτε από τον μεγαλύτερο γενετικό έλεγχο που προσφέρεται παγκοσμίως για να λάβετε τις πλέον ολοκληρωμένες διατροφικές συστάσεις!

Προσφέρετε στον εαυτό σας και στους γύρω σας τον γενετικό έλεγχο GENOSOPHY® ώστε να:
⦁ Κατανοήσετε καλύτερα τον οργανισμό σας και τις διατροφικές ανάγκες του.
⦁ Βελτιώσετε την υγεία σας.
⦁ Μάθετε για την προδιάθεσή σας για διατροφο-εξαρτώμενα νοσήματα, όπως η παχυσαρκία, ο διαβήτης τύπου 2, οι δυσλιπιδαιμίες και τα καρδιαγγειακά.
⦁ Ρυθμίσετε καλύτερα το βάρος σας και διαχειριστείτε με μεγαλύτερη επιτυχία τους δείκτες διαβήτη τύπου 2, δυσλιπιδαιμιών, θρομβώσεων, κ.α.
⦁ Συνεισφέρετε στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών σας μέσα από τις καταλληλότερες διατροφικές και αθλητικές επιλογές.
⦁ Αξιοποιήσετε τη δυνατότητα διατροφο-γενετικής συμβουλευτικής από τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών που δημιούργησαν τις πρωτοπόρες τεχνολογίες της GENOSOPHY®.
⦁ Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα του αλγόριθμου GENOSOPHY® να σας προσφέρει νέα πληροφορία για την υγεία και ευεξία σας, οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσετε.  Δεν προσφέρουμε μόνο εφάπαξ πληροφορία: το DNA σας παρέχει ανεξάντλητη πηγή γνώσης για τον οργανισμό σας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Ζητήστε τη μας τώρα ή στο μέλλον!

Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τον έλεγχο του δικού σας ταξιδιού προς την υγεία και ευεξία. Εμπιστευτείτε το DNA σας στην GENOSOPHY® Εταιρεία-Τεχνοβλαστό του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ξεκινήστε μια πιο υγιή και ευτυχισμένη ζωή ανακαλύπτοντας τα μοναδικά γενετικά σας χαρακτηριστικά.